Управление на имоти

Професионален домоуправител в Пловдив

Професионален домоуправител в Пловдив М-ДОМ ЕООД Ви предлага една незаменима услуга – Управление на имоти.Услуга за управление включва всички дейности по водене на Вашия ваканционен или градски имот – независимо дали професионален домоуправител в Пловдив единична сграда или комплекс от затворен тип. Нашата роля в случая е да намираме наематели и ще оформяме цялата нужна документация вместо вас.Поддържаме имота,събираме наемите и ще се погрижим своевременно за всички проблеми,които възникнат във времето.Имаме грижата да ви предоставяме периодични доклади,с които да ви информираме за развитието на нашата съвместна работа.Вие няма да мислите за нищо!Ние ще ви осигурим спокойствието,че вашия имот е добре стопанисван и обгрижван с необходимото внимание.

Защо да изберете М-ДОМ ЕООД за управлението на Вашия имот?

Хората, който отдават било то и един имот под наем, са наясно колко доходоносно може да е това, но същевременно и трудоемко:

Определяне на наемната цена

Определянето на наемната цена може да е доста трудно, защото в единия случай може да предложите цена, която никой не би платил, а в другия – да предложите твърде ниска цена и да имате пропуснати ползи. Тук е нашата роля – ние имаме опит в отдаването на имоти под наем,тъй като постоянно следим развитието на пазара на недвижими имоти.Това ни позволява да Ви предложим цени,да ви консултираме за тях и да постигнем най-доброто решение.Това ще ви позволи по-бързото отдаване на имота под наем и вие ще си гарантирате добри приходи.

Фирма за домоуправители

Фирма за домоуправители

Събиране на наемите и задълженията

Събирането на наеми и задължения от наемателите понякога се оказва много трудно за собствениците – някои лица са некоректни, а други – затруднени.Ние имаме грижата за навременното събиране на задълженията.Винаги  подход към хората,ние успяваме с навременна събираемост,както чрез изготвянето на юридически издържани договори с наемателите, включващи солидни лихви за неустойки, така и чрез навременна и коректна комуникация. Когато е нужно, пристъпваме към съдебни действия и събиране чрез съдия изпълнител.Това са доста неприятни действия,които можете да си спестите ,като изберете нас!

Рекламиране на имота

Професионалното рекламиране на имота отнема време. Ние ще Ви предложим няколко схеми за реклама и предлага не имота, според вашите цели. Включително изграждане на оптимизиран сайт, реклама в специализирани издания, реклама в множество безплатни уеб платформи, реклама в чужди онлайн издания, когато е необходимо…Всичко това ще доведе добри резултати за вашата реклама,но изисква време,с което може би не разполагате.В същото време можете да го използвате за почивка или далеч по-приятни неща.За това има Професионален домоуправител в Пловдив М-ДОМ ЕООД.

Управление на имота – поддръжка

Управлението на имота не е само отдаване на помещенията и събиране на наеми. Дейностите по управление включват също поддръжката на имота – смяна на изгорели крушки, счупени ключове и други дребни ремонти, ежедневно почистване, поддръжка на зелени площи, всякакви аварийни ремонти, които може да се наложат 24/7, т.е. управлението на имота изисква контрол над работници по поддръжката, майстори, подизпълнители и други, което е почти невъзможно за сам човек.Спестете си главоболия и време като изберете нашите професионални услуги от М-ДОМ ЕООД.